Formació

Explica’ns la teva experiència, accions i/o projectes que has portat a terme o que s’estan desenvolupant en aquests moments. Aquesta informació ens servirà de base pel treball a desenvolupar durant el Fòrum presencial, a part de veure’s reflectida sobre un mapa.

Què és el que trobes més interessant al realitzar un projecte utilitzant la formació com a estratègia per tal de transformar el territori? Què s’està fent al teu territori, utilitzant l’estratègia de la formació, per tal de transformar-lo de forma positiva, tenint en compte els principis de desenvolupament sostenible? Digues 3 punts que destacaries d’aquest àmbit. Posa un enllaç del projecte/acció a on es visualitzi el que s’està fent.

Anuncis

2 thoughts on “Formació

 1. Bé, atès que la Formació l’entenem com un eina molt útil, de fet motes vegades com un pas previ a la Preservació, la Participació, fins i tot a l’Acció, direm que la nostra activitat és bàsicament Formativa, però a través de la participació.
  Estem convençuts que d’alguna manera, el fet de donar a conèixer la presència de cetacis a les costes catalanes, ha ajudat a canviar la percepció que te la gent de l’entorn marí. Tanmateix, adonar-se’n que no tots els ocells són gavians i la gran riquesa de biodiversitat, encara, dels nostres mars, ha provocat un canvi de mentalitat.
  http://projecteninam.wordpress.com
  3 punts:
  Participació: conèixer a traves de viure-ho
  Objectivar: comprovar en primera persona l’existència: tant de la biodiversitat com la pressió antròpica sobre el medi
  Comunicar: convertir a cada participant en una eina de difusió del coneixement sobre l’entorn de forma espontània.

 2. Compartim un futur – oferta educativa a l’àmbit de l’ Àrea Metropolitana de Barcelona. Activitats d’ educació ambiental per adults i escolars sobre els residus municipals, el consum responsable i el cicle integral de l’aigua. Experimentar, descobrir manipulant i aprendre! Què pots fer tu? l’ òptica sempre és la de l’acció, provocant la reflexió i incentivant el canvi d’hàbits i pràctiques per caminar plegats cap a la sostenibilitat. Més informació a compartim@amb.cat o al web Compartim un Futur Aquest gener comencem un Tast d’aigua per potenciar el consum de l’aigua de l’aixeta i disminuir la generació d’ampolles

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s