Ponència inaugural

La ponència inaugural ha estat a càrrec de Jordi Garcia Jané.

Amb el títol “Educar, aprendre cooperativament per transformar l’entorn”, volem obrir el Fòrum parlant del paper de l’educació en la transformació del territori.

Jordi Garcia Jane

Jordi Garcia Jané és expert en cooperativisme, economia solidària i gestió d’organitzacions, que es manifesta en la publicació d’articles i llibres sobre aquests temes, la docència en diversos cursos, seminaris, màsters i postgraus, la participació com a conferenciant en moltes xerrades i taules rodones, així com l’elaboració d’informes i propostes per a empreses i organitzacions del sector. És autor del llibre “Adéu capitalisme. 15M-2031”, d’Icaria editorial.

Segons ell, “El meu objectiu professional és consolidar les tasques que ja vinc fent de consultoria per a l’economia social i solidària (cooperatives, societats laborals, fundacions, associacions…) dintre de la cooperativa on treballo, l’Apòstrof, SCCL.”

Una vegada finalitzada la ponència es va obrir l’espai “Preguntem al ponent?”, un espai destinat a pensar en petits grups bones preguntes relacionades amb la ponència inaugural…

Després de la pausa cafè, a l’espai “Volem respostes!”  en Jordi  Garcia Jané va respondre les preguntes pensades en petits grups i un cop agrupades per temàtiques….

Anuncis

2 thoughts on “Ponència inaugural

  1. Algunes preguntes…
    – Aprenem del model cooperatiu… quines estratègies esteu seguint les cooperatives per superar aquest context de crisis, i poder continuar fent les vostres activitats, projectes, per aconseguir les vostres finalitats de transformació social?
    – Com podem educar per l’empoderament popular, per poder construir alternatives al marge del capitalisme?

  2. Com des del cooperativisme podem impulsar aquest canvi d’actitud i manera de fer? Les cooperatives no són molts cops altres formes jurídiques d’empreses, que no tenen perquè estar apoderades en temes de desenvolupament sostenible i economia social i solidària?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s